Sinds1980.nl - Hobbyfotografie van Tilburgse bodem
Startpagina
Over
Nieuws
Foto van de week
Series
Overig
Portretten
Links
Gastenboek
Contactformulier

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Martijn en ik woon sinds 1980 in Tilburg. Daarmee is meteen ook de naam van deze site verklaard. Sinds1980.nl startte in februari 2008, en is inmiddels aan zijn tweede versie bezig. Een screenshot van de eerste versie is hier nog te zien. Het officiële logo van Sinds1980.nl werd in de maand van oprichting gepresenteerd.

Fotografie is tegenwoordig mijn grootste hobby. Mijn eerste foto's maakte ik eind 2002. Spijtig genoeg heb ik deze foto's niet meer. Mijn oudste nog bestaande foto's dateren van mei 2003. De jaren daarop ging ik ook veel op pad met mijn neef Ruud om foto's te maken. Ons hobbyproject heette RóRé Fotografie B.V.. Er volgde onder andere ook een eigen website.

In september 2007 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Toch gebruik ik nog steeds veel mijn compactcamera. Was het in het begin eigenlijk 'zomaar' wat foto's maken, tegenwoordig heb ik mezelf heuse doelen gesteld. In de 'Tilburg-serie' wil ik uiteindelijk heel Tilburg in beeld krijgen. In de 'Brabant'- en 'NL-serie' fotografeer ik respectievelijk de Brabantse en Nederlandse gemeenten op volgorde van grootte. Ik publiceer ook regelmatig fotoseries op Skyscrapercity, een website over hoogbouw. Op deze laatste site werd ik ontdekt door de persoon achter Walk the City, een mooi project dat GPS-stadswandelingen ontwikkelt. Ik verleen er graag mijn medewerking aan.

Ik interesseer me voor zowel stedelijkheid als natuur, historische gebouwen als hoogbouw. Alles eigenlijk. Ook voor mensen. Dit alles zet ik graag op de foto.

Disclaimer

Foto's van deze website mogen vrij worden gebruikt, mits ongewijzigd en in niet-commerciële vorm. Voor commerciële doeleinden neem contact op en we komen er wel uit.


 

Alle foto's op deze website zijn eigendom van Sinds1980.nl © copyright 2008-2015